onze visie

Om vastgoed duurzaam leven in te blazen moet je een langetermijnvisie hebben voor het object en zijn omgeving, moet je historie en toekomst verbinden, moet je actief betrokken zijn bij de hele levenscyclus.
Nieuwe vitale plekken zijn geïntegreerd in hun omgeving en ontstaan door creativiteit en kennis. Zo geven we een gebouw nieuwe betekenis en inhoud en ontstaat hoogwaardige belevingskwaliteit.

Lees Verder

about Aedes
Sustainability

Duurzaamheid: een modieuze term?

Niet wat ons betreft. Het beste bewijs ligt misschien wel in het feit dat we ‘afgeschreven’ objecten een tweede jeugd bezorgen. Dat doen we door het goede van toen te combineren met het beste van nu. Maar toekomstgericht denken is ook terug te vinden in onze nieuwbouwprojecten. Dus wanneer we (nieuwe) projecten ontwikkelen willen we een duurzaam ontwerp, dat we gedurende het ontwerpproces toetsen en daar waar nodig aanpassen. Hierbij worden erkende meetmethodes gebruikt. Zo wordt per project een score bepaald op gebied van energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Door tijdens het ontwerp te meten kan er tijdig worden bijgestuurd naar een beter eindresultaat. Daardoor kunnen we gebouwen maken met een lager energiegebruik, minder CO2 emissie en met een langere economische levensduur.
Wij werken samen met partners die door hun bijdrage ons kunnen helpen om duurzamere gebouwen te maken, zoals de Triodos Bank (‘most sustainable bank of 2009’).

Het goede van toen en het beste van nu

Hyatt Regency Amsterdam, Sarphatistraat Amsterdam, 2016

Internationaal 5-sterren hotel met 211 kamers op de locatie van het voormalige Emma Kinderziekenhuis aan de Sarphatistraat in de binnenstad van Amsterdam. Een deel van de 19e eeuwse gevels van het oude ziekenhuis is geïntegreerd...

Lees Verder

Professor Tulpstraat Amsterdam, 2010

Bekijk Project

...

Hoxton Hotel Amsterdam Amsterdam, 2015

Bekijk Project

...

Landgoed Vels

Hellendoorn, 2015

Bekijk Project

...

Gerrit Mannourystraat Amsterdam, 2018

Bekijk Project

...

Sarphatistraat

Amsterdam, 2008

Bekijk Project

...

Andaz, Prinsengracht 587 Amsterdam, 2012

Bekijk Project

...

Soho House Amsterdam, Bungehuis Amsterdam, 2016

Bekijk Project

...

Hotel La Heredia

Spanje 2017

Bekijk Project

...

Aedes werkt o.a. samen met: